Η Selena Gomez και το διαζύγιο των γονιών της - iefimerida.gr

Η Selena Gomez και το διαζύγιο των γονιών της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη της στο E! Entertainment, η Selena Gomez ανοίχτηκε για πρώτη φορά για το διαζύγιο των γονιών της.

Ήταν 5 χρονών όταν χώρισαν οι γονείς της και θεώρησε τη μητέρα της, την κύρια υπαίτια για το διαζύγιο, κάτι που τώρα έχει μετανιώσει.

«Κατηγορούσα τη μητέρα μου πολύ γιατί ήθελα μια οικογένεια τόσο πολύ,» είπε η Gomez. «Ήθελα τη μητέρα μου και τον πατέρα μου μαζί. Θυμάμαι ότι ήμουν πολύ θυμωμένη με την μητέρα μου και ακόμη νοιώθω άσχημα γι’ αυτό.»

Η μητέρα της Mandy Teefey που έμεινε έγκυος σε ηλικία 16 χρονών, θυμάμαι την δυσκολία της κόρης της να αντιμετωπίσει το διαζύγιο. «Φώναζε και με έβριζε και το μόνο που μπορούσα να πω ήταν ότι θα καταλάβεις μια μέρα.»

Σήμερα η Selena υπερασπίζεται τις μονογονεϊκές οικογένειες και είναι ευγνώμων για τις θυσίες που έκανε η μητέρα της.

«Το να με έχει στα 16 της ήταν μια τεράστια ευθύνη. Η μητέρα μου έδωσε τα πάντα για μένα και έκανε 3 δουλειές. Με στήριζε και θυσίασε τη ζωή της για μένα,» είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ διαζύγιο Ζωή παιδιά selena gomez
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ