Κατά μέτωπο επίθεση ΝΔ σε ΕΣΗΕΑ: Ο Τρίμης θα στείλει τους δημοσιογράφους που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ στα γκουλάγκ - iefimerida.gr

Κατά μέτωπο επίθεση ΝΔ σε ΕΣΗΕΑ: Ο Τρίμης θα στείλει τους δημοσιογράφους που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ στα γκουλάγκ

Πόλεμος ΝΔ- ΕΣΗΕΑ: Ο Τρίμης θα στείλει τους δημοσιογράφους που δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρά πυρά εναντίον του προέδρου της ΕΣΗΕΑ Δημήτρη Τρίμη εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, η οποία σε ανακοίνωσή της τον κατηγόρησε πως «το μόνο που μένει να κάνει είναι να απειλεί όσους δημοσιογράφους δεν εμφανίζονται με την παντιέρα του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα τους στείλει στα γκουλάγκ».

Σε ανακοίνωση της με αφορμή την απόφαση της ΕΣΗΕΑ να απαγορεύσει την κυκλοφορία των εφημερίδων, η Νέα Δημοκρατία κάνει λόγο για «Δημοκρατία των βολεμένων», ενώ εξαπολύει κατηγορίες για απειλές και τραμπουκισμούς κατά εργαζομένων, καθώς και για «κριτήρια Τσαουσέσκου για την κυκλοφορία των εφημερίδων».

Τέλος, το κυβερνών κόμμα, καταγγέλλει την ΕΣΗΕΑ για διαχωρισμό των εφημερίδων σε «ταξικές» και «λοιπές» και την κατηγορεί πως επέβαλε απαγόρευση έκδοσης σε όλες τις εφημερίδες, εκτός από την «Αυγή», «Τον δρόμο της Αριστεράς», τον «Ριζοσπάστη», την «Ελευθεροτυπία», την «Εποχή», την εφημερίδα «Πριν», την «Εφημερίδα των Συντακτών», «Το χωνί», την «Ελλάδα Αύριο», το «Κέρδος» και την «Ναυτεμπορική».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ