Τούρκος αστυνομικός σε ρεπόρτερ: «Λέτε για τα δακρυγόνα. Τι θέλετε να κάνω; Να βγάλω το όπλο μου;» [βίντεο] - iefimerida.gr

Τούρκος αστυνομικός σε ρεπόρτερ: «Λέτε για τα δακρυγόνα. Τι θέλετε να κάνω; Να βγάλω το όπλο μου;» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε έξαλλη κατάσταση εμφανίστηκε ένας αστυνομικός μετά από άλλη μια νύχτα ταραχών στο πάρκο Γκεζί της Κωνσταντινούπολης, ο οποίος κατά τη διάρκεια εξακρίβωσης στοιχείων από δημοσιογράφο, άρχισε να παραληρεί και μάλιστα φώναξε: «Γράφετε ότι η αστυνομία ρίχνει δακρυγόνα. Και τι θέλετε να κάνω δηλαδή; Να χρησιμοποιήσω το όπλο μου;».

Στο βίντεο, διακρίνεται μια ομάδα αστυνομικών, όπου ένας ένστολος ζητά δημοσιογραφική ταυτότητα από ρεπόρτερ που τραβά πλάνα. Λίγο αργότερα, πλησιάζει και ένας άλλος αστυνομικός σε έξαλλη κατάσταση και άρχισε να φωνάζει: «Μην τραβάτε την αστυνομία! Μην τραβάτε άλλο την αστυνομία! Να τραβάτε τους διαδηλωτές! Μας τρελαίνετε! Γράφετε ότι η αστυνομία έριξε δακρυγόνα. Και τι να κάνω δηλαδή; Να κλ**ω; Να χρησιμοποιήσω το όπλο μου; Τι θέλετε να κάνω;».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ