Αυτή είναι η νέα θήκη που μετατρέπει το iPhone σε PSP [εικόνα] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η νέα θήκη που μετατρέπει το iPhone σε PSP [εικόνα]

Αυτή είναι η νέα θήκη που μετατρέπει το iPhone σε PSP [εικόνα]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου Logitech Gaming Controller για iPhone και iOS 7, το οποίο θα μετατρέπει το iPhone σε PSP.

Η φωτογραφία κυκλοφόρησε στο Kotaku.com και όπως αναφέρει η σχετική δημοσίευση, πρόκειται για το πολυαναμενόμενο gaming controller για iPhone

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα αναφέρει: «Δεν μπορούμε δυστυχώς να σας πούμε ποιός μας έδωσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία αλλά με σιγουριά αναφέρουμε πως είναι αυθεντική. Το πληκτρολόγιο έχει τις ακριβείς διαστάσεις για να χωρέσει ένα iPhone 5. Όταν η Apple θα παρουσιάσει το iOS 7 που θα έχει την δυνατότητα υποστήριξης third party controller το συγκεκριμένο gadget θα κάνει την εμφάνιση του και πιστεύουμε πως δεν θα είναι μόνο αυτό της Logitech αλλά και άλλα από άλλες εταιρείες, μιας και όπως όλα δείχνουν η Apple δεν θα κατασκευάσει ένα δικό της»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ