Ο πραγματικός λόγος που πήγε να αυτοκτονήσει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον - iefimerida.gr

Ο πραγματικός λόγος που πήγε να αυτοκτονήσει η κόρη του Μάικλ Τζάκσον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πραγματικό λόγο που η 15χρονη Πάρις Τζάκσον πήγε να κόψει τις φλέβες της αποκάλυψαν με δημοσιεύματά τους βρετανικές εφημερίδες.

«Η Πάρις πάντα ήθελε να πιστέψει πως ο Μάικλ ήταν ο μπαμπάς της, αλλά κατά βάθος ήξερε πως τα πράγματα δεν είναι έτσι. Ήταν όμως πεπεισμένη, πως τουλάχιστον εκείνη και ο Πρινς ήταν βιολογικά αδέρφια. Όταν έμαθε ότι αυτό δεν ισχύει, άρχισε η κάτω βόλτα στην ψυχολογία της». Αυτό δήλωσε οικογενειακός φίλος της οικογένειας Τζάκσον στην εφημερίδα «Sun» εξηγώντας πως αυτός είναι ο λόγος που η Πάρις πήγε να αυτοκτονήσει.

Για την ακρίβεια η 15χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ πίστευε μέχρι τώρα πως η μητέρα της, Ντέμπι Ρόου, και ένας άγνωστος άνδρας ήταν οι βιολογικοί γονείς τόσο της ίδιας, όσο και του Πρινς.

Μια ψευδαίσθηση που αναγκάστηκαν να τερματίσουν οι δικηγόροι της οικογένειας που της αποκάλυψαν την αλήθεια ώστε να είναι προετοιμασμένη για τις οποιεσδήποτε αποκαλύψεις είναι πιθανόν να συμβούν κατά την διάρκεια της δίκης (εναντίον της εταιρίας συναυλιών AEG) στην οποία η Πάρις ήταν προγραμματισμένο να καταθέσει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, με το που έμαθε η Πάρις την αλήθεια άρχισε να καυγαδίζει έντονα με τον Πρινς και στην συνέχεια έπεσε σε βαρειά κατάθλιψη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ