Aaron Carter: «Ο Michael Jackson μου έδωσε κοκαΐνη»

Ο Άαρον Κάρτερ αποκαλύπτει πως ο Μάικλ Τζάκσον του έδωσε ναρκωτικά και αλκοόλ, όταν αυτός ήταν στην εφηβεία. Ο 23χρονος σήμερα Άαρον είναι ο μικρότερος αδερφός του τραγουδιστή των Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ, που τύγχανε και στενός φίλος του «Βασιλιά της Ποπ» τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! Αυστραλίας και δήλωσε πως είχε προβλήματα από τη φιλία του και τις εμπειρίες που είχε με τον Τζάκσον. «Δεν μίλησα ποτέ για αυτό, είναι η πρώτη φορά. Μου λείπει ο Μάικλ, έχω περάσει τόσες υπέροχες στιγμές μαζί του. Έκανα πράγματα μαζί του που κανένας άλλος δεν έκανε αλλά βρέθηκα επίσης και σε δύσκολη θέση από αυτά που έκανε ο Μάικλ σε μένα» δηλώνει ενώ λίγο αργότερα συμπληρώνει «Μου έδωσε κρασί. Εννοώ πως μπορούσα να αρνηθώ αλλά ήμουν 15 ετών. Όσο για ναρκωτικά; Μου έδωσε κοκαΐνη. Ένιωσα περίεργα τόσο για αυτό, όσο και για άλλα πράγματα».

«Μιλήσαμε αρκετά μετά από αυτό το περιστατικό για ώρες στο τηλέφωνο. Θαύμαζα τον Μάικλ αλλά ενοχλήθηκα πολύ από τη συμπεριφορά του. Έπειτα η μητέρα μου κάλεσε την αστυνομία» αναφέρει στη συνέντευξή του ο Άαρον.

Πηγή:yupi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή Ναρκωτικά σεξ ποτό Michael Jackson aaron carter

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ