Δεν θέλει να δεθεί με τα δεσμά του γάμου η Charlize Theron - iefimerida.gr

Δεν θέλει να δεθεί με τα δεσμά του γάμου η Charlize Theron

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Charlize Theron είναι υπέρ των μακροχρόνιων σχέσεων και κατά του γάμου. Δεν το θεωρεί προτεραιότητα σε μια σχέση αν και δηλώνει υπέρ των γάμων μεταξύ ομοφυλοφίλων αρκεί να μην παντρευτεί ποτέ η ίδια.

Η 35χρονη Theron δήλωσε πρόσφατα σε μια συνέντευξη της στο CNN: «Θέλω για τον εαυτό μου να έχω μακροχρόνιες σχέσεις και το έχω καταφέρει. Αυτή την ένωση θέλω. Δεν θεωρώ την κανονική τελετή κάτι σημαντικό αλλά βλέπω τη σπουδαιότητα της για τους άλλους ανθρώπους.» Όταν ρωτήθηκε για το αν θα έβλεπε τον εαυτό της ποτέ παντρεμένο η απάντηση ήταν η εξής: «Όχι… αντιμετωπίζω τις σχέσεις μου σαν γάμους. Αλήθεια, το κάνω.»

Η πανέμορφη ηθοποιός έβγαινε με τον ηθοποιό Stuart Townsend για μια δεκαετία πριν χωρίσουν τον περασμένο χρόνο και λέει ότι κατάλαβε πόσο σημαντικός είναι ο γάμος όταν σου αρνούνται αυτό το δικαίωμα - εννοώντας τους γκέι γάμους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζωή γάμος σχέσεις Charlize Theron κατά κουλούρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ