«Εστησα καριέρες με ειδύλλια και αλχημείες», δηλώνει η Κορομηλά - iefimerida.gr

«Εστησα καριέρες με ειδύλλια και αλχημείες», δηλώνει η Κορομηλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τα χρυσά συμβόλαια και το κλείσιμο της ΕΡΤ μίλησε η Ρούλα Κορομηλά σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαία εφημερίδα.

«Το lifestyle για να το ξεκαθαρίσουμε το παίζω στα δάχτυλα, αλλά δεν το χρησιμοποιώ. Έχω στήσει καριέρες με αλχημείες και ειδύλλια για άλλους απίστευτα. Πάντα βέβαια για ανθρώπους που διέκρινα ότι αξίζει να τους βοηθήσεις. Εκτός από το ταλέντο χρειάζονται και τα παρελκόμενα. Καλώς ή κακώς έτσι λειτουργεί το σύστημα». Αυτό δήλωσε η Ρούλα Κορομηλά στην Real News απαντώντας σε ερώτηση για τους αστέρες που έχουν στήσει καριέρες στην πλάτη της.

Προσθέτοντας, σχετικά με την εποχή των χρυσών συμβολαίων που έχει ζήσει: «Αδιαμφισβήτητα υπήρξα τυχερή που έζησα την εποχή αυτή. Πίστεψε με, όμως, δεν αρκούσε μόνο αυτό. Τα στελέχη των καναλιών επένδυαν σε εμένα γιατί γνώριζαν ότι η αλήθεια της ψυχής μου 'πουλούσε'. Οσον αφορά στην τηλεόραση σήμερα, χρειάζεται καινοτομία, δημιουργία, φαντασία, καλή συνεργασία, πολύ νερό στο κρασί και ανάλογη προσαρμογή στις συνθήκες. Ετσι θα υπάρξει αξιοπρεπές αποτέλεσμα».

Τέλος, συγκεκριμένα για το κλείσιμο της ΕΡΤ η δημοφιλής παρουσιάστρια (που ξεκίνησε από το κρατικό κανάλι) επισήμανε πως «δεν χωρά καμία αμφιβολία ότι είναι ένας άκρως δυσάρεστο γεγονός. Θεωρώ επιεικώς άκομψο τον τρόπο κλεισίματος. Οι εργαζόμενοι δεν φέρουν καμία, μα καμία ευθύνη για την κακοδιαχείριση, τις λανθασμένες στρατηγικές και τις πολιτικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης προκειμένου να εξυπηρετούν ιδιοτελή συμφέροντα. Ατομικά και κομματικά. Σε όλα τα κράτη η δημόσια τηλεόραση πρωταγωνιστεί και μάλιστα με ανταγωνιστική διάθεση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΡΤ Real news Ρούλα Κορομηλά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ