Η «ροζ» βάφτιση της Χρουσαλά- Επώνυμοι καλεσμένοι και νονά η Μαρία Μενούνος [εικόνες] - iefimerida.gr

Η «ροζ» βάφτιση της Χρουσαλά- Επώνυμοι καλεσμένοι και νονά η Μαρία Μενούνος [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με επιτυχία στέφθηκε η «επιχείρηση» βάφτισης της Μαργκώ, της πανέμορφης κόρης της Μαριέττα Χρουσαλά και του Λέων Πατίτσα, που έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Η πρώτη έκπληξη της βραδιάς ήταν το φόρεμα της Μαργκώ σε απόχρωση ροζ-λευκού (δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη) το οποίο ήταν το ίδιο που επέλεξε να φορέσει και η μητέρα της, Μαριέττα Χρουσαλά.

Την οικογένεια περίμεναν στην εκκλησία οι τρεις νονές της Μάργκω, δηλαδή οι Μαρία Μενούνος, Σήλια Κριθαριώτη και η Μαριγώ Λαιμού (μητέρα του Λέωντα Πατίτσα).

Καθώς επίσης και πάνω από 400 φίλοι και συγγενείς που ήρθαν να δώσουν τις ευχές τους στη νεοφώτιστη Μάργκω.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ξεχώρισε η εκθαμβωτική Δούκισσα Νομικού.

Η Φάνη Πάλλη Πετραλιά με την κόρη της.

Καθώς επίσης και άλλοι επώνυμοι όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Βασιλική Τσεκούρα, η Μάντα Παπαδάκου, η Τένια Μακρή και η Όλγα Λαφαζάνη με το σύζυγό της Νίκο Οικονόμου.

Μετά το μυστήριο, οι καλεσμένοι κατευθύνθηκαν στο σπίτι του ζευγαριού, στα νότια προάστια για τη δεξίωση.

Κυρίαρχο χρώμα, τόσο στο μυστήριο όσο και στο πάρτι που ακολούθησε ήταν το ροζ, αγαπημένο χρώμα της πρώην παρουσιάστριας.

Συγκεκριμένα οι μπομπονιέρες ήταν σε σχήμα cupcake και στις στολισμένες ροτόντες που βρίσκονταν στον κήπο του σπιτιού υπήρχαν «γλαστράκια» με ζαχαρωτά αντί για λουλούδια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ