Η νύφη το έσκασε; - iefimerida.gr

Η νύφη το έσκασε;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε τριήμερο εορτασμό έχει μετατραπεί ο γάμος του πρίγκιπα Αλβέρτου με τη Σαρλίν Γουίτστοκ που θα γίνει απόψε στο Μονακό. Μεγάλη αναστάτωση στο παλάτι από τις φήμες που έλεγαν πως η νύφη εγκατέλειψε την τελευταία στιγμή τον πρίγκηπα.

Περίπου 3.500 καλεσμένοι θα παρευρεθούν στους πλούσιους εορτασμούς για το γάμο του 53χρονου πρίγκιπα και της 33χρονης Νοτιοαφρικανής κολυμβήτριας. Ζηλεύοντας ίσως τη δόξα των γονιών του Γκρέις Κέλι και πρίγκιπα Ρενιέ, ή ίσως και τον πρόσφατο γάμο του Γουίλιαμ και της Κέιτ, το παλάτι διοργάνωσε μια πλούσια γιορτή.

Οι φήμες λένε ότι η νύφη το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να εγκαταλείψει τον πρίγκιπα και να επιστρέψει στη Νότιο Αφρική, όταν έμαθε μυστικά για την ιδιωτική ζωή του πρίγκιπα.

Η κρίση φαίνεται να απεφεύχθη την τελευταία στιγμή με τους ανθρώπους του παλατιού να της ζητούν να παραμείνει. Το παλάτι, βέβαια, αρνείται ότι κάτι τέτοιο συνέβη.

«Αυτές οι φήμες δεν έχουν άλλο στόχο από το να προκαλέσουν ζημιά στην φήμη του μονάρχη και σε αυτήν της κυρίας Γουίτστοκ και να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτό το ευχάριστο γεγονός» αναφέρει το παλάτι.

Ο πολιτικός γάμος θα τελεστεί την Παρασκευή.

Μία ημέρα μετά θα γίνει και ο θρησκευτικός γάμος σε εκκλησάκι στο παλάτι του Μονακό. Σε αυτόν θα παραστούν πολιτικοί ηγέτες, όπως ο Νικολά Σαρκοζί, καθώς και διασημότητες όπως η Ναόμι Κάμπελ και ο Καρλ Λάγκερφελντ.

Στη συνέχεια το ζεύγος θα μεταβεί στο εκκλησάκι Saint Devote, του προστάτη του Μονακό, όπου η Σαρλίν θα αφήσει την γαμήλια ανθοδέσμη.

Το όνομα της Σαρλίν συνδέθηκε για πρώτη φορά με τον πρίγκιπα το 2001 μετά από ένα δείπνο στο Μόντε Κάρλο, αλλά το παλάτι είχε αρνηθεί να σχολιάσει.

Ο πρίγκιπας έχει παραδεχτεί ότι έχει δύο παιδιά εκτός γάμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος Μονακό Αλβέρτος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ