Κεδίκογλου: Η ΕΡΤ ήταν παράδειγμα αδιαφάνειας, σπατάλης και κυκλωμάτων - iefimerida.gr

Κεδίκογλου: Η ΕΡΤ ήταν παράδειγμα αδιαφάνειας, σπατάλης και κυκλωμάτων

Κεδίκογλου: Η ΕΡΤ ήταν παράδειγμα αδιαφάνειας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι η ΕΡΤ αποτέλεσε το καλύτερο παράδειγμα όπου ήταν συγκεντρωμένες όλες οι παθογένειες του Δημοσίου εξέφρασε το βράδυ της Κυριακής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Κεδίκογλου, μιλώντας, στις ειδήσεις του Star ανέφερε ότι «κυβέρνηση σημαίνει ευθύνες. Αυτή η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να κόψει τον γόρδιο δεσμό της ΕΡΤ».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι οι αντιδράσεις στην ΕΡΤ ξεκίνησαν εξαιτίας του ειδικού μισθολογίου, ενώ επισήμανε ότι «

«Κυβέρνηση σημαίνει ευθύνες. Αυτή η κυβέρνηση πήρε την απόφαση να κόψει τον γόρδιο δεσμό της ΕΡΤ» τόνισε ο Σίμος Κεδίκογλου μιλώντας στο STAR.«Πρέπει να αναδιαρθρώσουμε συνολικά το Δημόσιο. Δεν υπήρχε άλλο παράδειγμα που είναι συγκεντρωμένες όλες οι παθογένειες του Δημοσίου: αδιαφάνεια, σπατάλη, κυκλώματα και κανονιστικές στρεβλώσεις».

Ανέφερε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα την περίπτωση των δικαιωμάτων του Champions League όπου η ΕΡΤ πλήρωσε 31 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η επόμενη προσφορά ήταν στα 6 εκατομμύρια ευρώ.

Αναφορικά με το ραντεβού των κυβερνητικών εταίρων, το απόγευμα της Δευτέρας, ο Σίμος Κεδίκογλου εκτίμησε ότι θα καταλήξει θετικά σημειώνοντας «Είμαι βέβαιος ότι θα βρεθεί κοινή γλώσσα. Ο στόχος είναι κοινός. Συμφωνούμε ότι η ΕΡΤ αυτή δεν έκανε και χρειάζεται άλλη ανταγωνιστική δημόσια τηλεόραση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ