Απέκτησε αγοράκι η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου - iefimerida.gr

Απέκτησε αγοράκι η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου

Απέκτησε αγοράκι η μητέρα του Αλέξη Γρηγορόπουλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα υγιέστατο αγοράκι έφερε πριν από πέντε ημέρες στον κόσμο η μητέρα του αδικοχαμένου Αλέξη Γρηγορόπουλου, Τζίνα Τσαλικιάν.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Zougla, η κυρία Τσαλικιάν γέννησε πριν από πέντε ημέρες ένα αγοράκι, καρπός του έρωτά της με τον Ανδρέα Κωνσταντίνου, έναν άνθρωπο που στάθηκε από τις πρώτες στιγμές του τραγικού χαμού του 15χρονου Αλέξη στο πλευρό της οικογένειας, εκτελώντας χρέη εκπροσώπου της.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή η κυρία Τσαλικιάν και ο κ. Κωνσταντίνου ανέπτυξαν μια σχέση η οποία σιγά σιγά μετατράπηκε σε ερωτικό δεσμό, τον οποίο κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τη σχέση της με τον κ. Κωνσταντίνου γνώριζαν μόνο μερικοί φίλοι και συγγενείς, οι οποίοι βρέθηκαν στο μαιευτήριο για να τους συγχαρούν.

Ο Αλέξης Γρηγορόπουλος δολοφονήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου του 2008 στα Εξάρχεια από τη σφαίρα του ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ