Ενστάσεις από την Τρόικα για το ΦΠΑ στην εστίαση στη συνάντηση με τον Στουρνάρα - iefimerida.gr

Ενστάσεις από την Τρόικα για το ΦΠΑ στην εστίαση στη συνάντηση με τον Στουρνάρα

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Στουρνάρα με Τρόικα - Σοβαρές ενστάσεις από τους δανεισ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερες από τέσσερις ώρες κράτησε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τους εκπροσώπους ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ κατά την οποία συζητήθηκαν όλα τα βασικά θέματα για τη φορολογία των ακινήτων, αλλά και το ζήτημα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση.

Πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών αναφέρουν ότι στο επίκεντρο βρέθηκε για ακόμη μια φορά το θέμα της μείωσης του ΦΠΑ στην εστίαση, ωστόσο, η Τρόικα συνεχίζει να έχει σημαντικές αντιρρήσεις υπό τον φόβο αποκλίσεων στα έσοδα.

Το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής συνάντησης, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου, αφιερώθηκε στη φορολογία των ακινήτων η οποία εξετάστηκε διεξοδικά σε όλες τις πτυχές.

Επίσης τέθηκαν ένα προς ένα ένα όλα τα προαπαιτούμενα για την ελληνική κυβέρνηση το τρίμηνο Ιουλίου - Σεπτεμβρίου χωρίς όμως να κλειδώσει κάποιο από αυτά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ