Έλυσαν κάβους τα καράβια σήμερα - iefimerida.gr

Έλυσαν κάβους τα καράβια σήμερα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανονικά εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια των πλοίων στα λιμάνια της Αττικής, μετά την απόφαση της διοίκησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας να αναστείλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της.

Η απεργία των ναυτεργατών έληξε χθες τα μεσάνυχτα και έτσι απετράπη στο παρά πέντε να τιναχτεί στον αέρα η πρώτη μεγάλη έξοδος του Ιουλίου, που αναπόφευκτα θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα στην τουριστική κίνηση και θα οδηγούσε στην ταλαιπωρία εκατοντάδων ταξιδιωτών, που έχουν προγραμματίσει να αναχωρήσουν με πλοίο και να περάσουν τις διακοπές τους στα νησιά της χώρας.

Η έκτακτη συνεδρίαση των συνδικαλιστικών οργάνων είχε αίσια έκβαση, καθώς αποφασίστηκε η αναστολή της απεργίας και η ομαλή διεξαγωγή των ακτοπλοϊκών δρομολογίων από τον Πειραιά και τα άλλα λιμάνια της Αττικής.

Η ΠΝΟ αποφάσισε να συνεδριάσει εκ νέου την ερχόμενη εβδομάδα, προκειμένου να οργανώσει τους αγώνες της, ενώ με κατεπείγον έγγραφο που απέστειλε χθες ζητεί άμεση συνάντηση με τον αρμόδιο υπουργό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ