Δεν κάνει πίσω ο Σαμαράς-Κατά μέτωπο επίθεση από το «γαλάζιο» επιτελείο - iefimerida.gr

Δεν κάνει πίσω ο Σαμαράς-Κατά μέτωπο επίθεση από το «γαλάζιο» επιτελείο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 11 το πρωί ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο Ναύπλιο με Θέμα: "Συνταγματική Μεταρρύθμιση", όπου και θα απευθύνει νέο προσκλητήριο προς Βενιζέλο-Κουβέλη να αποδεχθούν το σχέδιο του για την ΕΡΤ.

Μετά το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής» και ξεκαθάρισε ότι δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω στο θέμα του λουκέτου στην ΕΡΤ, σήμερα από το Ναύπλιο και σχεδόν ένα 24ωρο πριν την κρίσιμη συνάντηση των αρχηγών της τρικομματικής στο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός είναι αποφασισμένος να σκληρύνει τη στάση του απέναντι στους δύο κυβερνητικούς εταίρους.

Απο χθες μάλιστα έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ δηλώσεων στήριξης στις επιλογές του Σαμαρά από «γαλάζιους» υπουργού και υφυπουργούς οι οποίοι προχώρησαν χθες σε μακροσκελείς δηλώσεις στήριξης της απόφασης για κλείσιμο της ΕΡΤ και δημιουργίας ενός νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα.

Την ίδια ώρα το κομματικό επιτελείο της Συγγρού ξεκίνησε διαδικτυακό ραδιόφωνο μέσω της ΟΝΝΕΔ στο οποίο τοποθετήθηκαν υπουργοί και «γαλάζια» στελέχη επιχειρηματολογώντας υπέρ της απόφασης Σαμαρά.

Μια κίνηση που επιχείρησε να διαλύσει και τα σύννεφα που είχαν αρχίσει να μαζεύονται πάνω από το υπουργικό συμβούλιο καθώς δεκάδες ήταν τα σενάρια για τους «εξαφανισμένους υπουργούς» από τη στιγμή που έπεσε το «μαύρο» στην ΕΡΤ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ