Nέο τετ α τετ Στουρνάρα-Τόμσεν για ΕΡΤ, ΦΠΑ και φορολογία - iefimerida.gr

Nέο τετ α τετ Στουρνάρα-Τόμσεν για ΕΡΤ, ΦΠΑ και φορολογία

STOYRNARAS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο τραπέζι των συζητήσεων του Υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα με τους επικεφαλής της τρόικας αναμένεται να τεθούν ο ΦΠΑ στην εστίαση, οι φόροι σε ακίνητα και αγροτεμάχια και φυσικά οι εξελίξεις στην ΕΡΤ.

Η χθεσινή συνάντηση ολοκληρώθηκε χωρίς να ληφθούν οριστικές αποφάσεις με τους εκπροσώπους ΕΕ, ΕΚΤ και ΔΝΤ να κρίνουν ως αναγκαία μεταρρυθμιστική κίνηση τη διακοπή λειτουργίας της ΕΡΤ, η οποία αναμένεται να «λύσει τα χέρια» της κυβέρνησης και των εταίρων στο επόμενο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Από το υπουργείο Οικονομικών διαρρέεται πως το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα διευκολύνει και την κυβέρνηση στους χειρισμούς της όσον αφορά στο Δημόσιο και την αναδιάρθρωσή του.

Παράλληλα το υπουργείο οικονομικών προσπαθεί να πάρει το πράσινο φως για τη μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση από το 23% στο 13%, έστω και πιλοτικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ