Καμίνης σε Μουρούτη για την αφίσα του Τσίπρα: Εσείς δεν εφαρμόσατε ποτέ το νόμο - iefimerida.gr

Καμίνης σε Μουρούτη για την αφίσα του Τσίπρα: Εσείς δεν εφαρμόσατε ποτέ το νόμο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Aπάντησε άμεσα ο δήμαρχος Αθηναίων στην υπόδειξη του διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Γιώργο Μουρούτη για την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ ενόψει της συγκέντρωσης στο Σύνταγμα την Δευτέρα 17 Ιουνίου.

«Κύριε δήμαρχε, αυτό είναι νόμιμο; Αν όχι τι κυρώσεις επιβάλατε;», ρωτούσε στο twitter o επικεφαλής του γραφείου Τύπου του Αντώνη Σαμαρά για να λάβει την απάντηση από τον Γιώργο Καμίνη, επίσης μέσω twitter: «Επειδή υποθέτω ότι με ρωτάτε με τη θεσμική σας ιδιότητα, σας παραπέμπω στον λογαριασμό @ AthensMayor».

Όπου αναφέρονται τα εξής:

«Η επιτροπή εκλογικών παραβάσεων για τις παραβάσεις των εκλογών του Ιουν.'12 ουδέποτε συνεδρίασε με ευθύνη όλων των κομμάτων».

«Στις εκλογές Ιουνίου '12 παραπέμψαμε όλα τα κόμματα στην επιτροπή εκλογικών παραβάσεων».

Η όλη συζήτηση αφορά την αφίσα του Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει κολληθεί σε όλη την Αθήνα, με αφορμή την ομιλία του τη Δευτέρα στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ