Πάει στο Star η Πόπη Τσαπανίδου - Στελεχώνεται ραγδαία το κανάλι - iefimerida.gr

Πάει στο Star η Πόπη Τσαπανίδου - Στελεχώνεται ραγδαία το κανάλι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από τον ΣΚΑΪ αποτελεί η Πόπη Τσαπανίδου, όπως ενημέρωσε η ίδια τους συνεργάτες της το απόγευμα της Παρασκευής. Μόλις ολοκληρωθεί η τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν η γνωστή παρουσιάστρια αποχωρεί έπειτα από αρκετά χρόνια επιτυχημένης πορείας από το κανάλι του Φαλήρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, η Πόπη Τσαπανίδου θα συνεχίσει την πορεία της στο ανανεωμένο Star που στελεχώνει τη νέα του ενημερωτική ζώνη. Υστερα από πρόταση και συζητήσεις που έγιναν με τον Σταμάτη Μαλέλη η γνωστή δημοσιογράφος θα ενισχύσει την πρωινή ζώνη του Star.

Αξίζει να θυμήσουμε πως στο Star έχουν ήδη κλείσει ο Νίκος Χατζηνικολάου που θα αναλάβει μια ενημερωτική εκπομπή και θα σχολιάζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, αλλά και η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο.

Διαβάστε εδώ την ειδηση για τις μεταγραφές Χατζηνικολάου, Ζαχαρέα

κι εδώ τους λόγους που έκαναν τον Χατζηνικολάου να επιλέξει το Star

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ