Τα πιο απίθανα σημεία στα οποία κοιμούνται οι Κινέζοι για να «τιμήσουν» τη σιέστα [εικόνες] - iefimerida.gr

Τα πιο απίθανα σημεία στα οποία κοιμούνται οι Κινέζοι για να «τιμήσουν» τη σιέστα [εικόνες]

Τα πιο απίθανα σημεία στα οποία κοιμούνται οι Κινέζοι για να «τιμήσουν» τη σιέστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχει σημασία πού βρίσκονται. Δεν έχει σημασία τι κάνουν. Οταν το ρολόι δείξει την κρίσιμη ώρα, οι Κινέζοι απλά κλείνουν τα μάτια τους! Η σιέστα παραμένει «ιερή» για αρκετούς από αυτούς, με αποτέλεσμα να επιλέγουν τα πιο απίθανα μέρη για το μεσημεριανό τους ύπνο!

Αν και ως λέξη η σιέστα έχει ισπανικές καταβολές, οι Κινέζοι την τιμούν παραδοσιακά. Λίγο μετά από το μεσημεριανό φαγητό, κοντά στις 12.30- κάτι που διαφέρει σε κάθε περιοχή- τα βλέφαρα βαραίνουν. Είτε πρόκειται για φοιτητές, καθηγητές Πανεπιστημίου, εργάτες ή στελέχη επιχειρήσεων, θα βρουν έναν τρόπο να κοιμηθούν, ακόμα και στις πιο άβολες στάσεις.

Βέβαια, η είσοδος δυτικών επιχειρήσεων στη χώρα έχει αρχίσει να περιορίζει σταδιακά αυτή την παράδοση, αλλά η πλειοψηφία επιμένει να κάνει αντίσταση... γλαρώνοντας το μεσημέρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ