Στον Ολυμπιακό ο Τζοάν Βερδού - «Εκλεισε» ο αρχηγός της Εσπανιόλ γράφουν οι Ισπανοί - iefimerida.gr

Στον Ολυμπιακό ο Τζοάν Βερδού - «Εκλεισε» ο αρχηγός της Εσπανιόλ γράφουν οι Ισπανοί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι ο Τζοάν Βερδού σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ισπανίας. Οι πληροφορίες από τη Βαρκελώνη αναφέρουν πως ο αρχηγός της Εσπανιόλ τα βρήκε σε όλα με τους «Ερυθρόλευκους» και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Καταλανός μεσοεπιθετικός που ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Εσπανιόλ βρίσκεται την Πέμπτη το βράδυ στην Ελλάδα όπου διαπραγματεύεται με τον Ολυμπιακο. Οι Ισπανοί λένε πως ο 30χρονος παίκτης θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, όμως υπάρχουν νέες πληροφορίες που προκύπτουν από την χώρα της Ιβηρικής χερσονήσσου.

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί γράφουν πως η μεταγραφή του Τζοάν Βερδού στον Ολυμπιακού είναι τελειωμένη υπόθεση, αφού ο έμπειρος ποδοσφαιριστής υπέγραψε 4ετές συμβόλαιο, με ετήσιες απολαβές 1.500.000€ συν τα μπόνους που του προσφέρει η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ.

Ολα αυτά πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες από την χώρα του Βερδού, αφού από την Πλατεία Αλεξάνδρας δεν υπάρχει κάποια αντίδραση και κάποια ενημέρωση. Στον Ολυμπιακό διατηρούν σιγή ιχθύος, όμως είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ