Υπάνθρωποι έκλεισαν σε τσουβάλι και πέταξαν σε πηγάδι σκυλίτσα με το κουτάβι της επειδή είχαν ψώρα [βίντεο] - iefimerida.gr

Υπάνθρωποι έκλεισαν σε τσουβάλι και πέταξαν σε πηγάδι σκυλίτσα με το κουτάβι της επειδή είχαν ψώρα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχει ευκολότερος τρόπος να επιλύσεις ένα πρόβλημα από το να το... ξεφορτωθείς ή, για το πούμε διαφορετικά, να το θέσεις εκτός πεδίου όρασης. Σύμφωνα με αυτή τη διαδεδομένη στους απολίτιστους λαούς λογική, οτιδήποτε ενοχλεί το μάτι και τη βολή μπορεί πάντα να απομακρύνεται, να περιορίζεται, να αποκλείεται, τέλος πάντων να εκτοπίζεται κάπου που να μην μπορεί κανείς να το βλέπει, να το ακούει και άρα να πρέπει να το επιλύσει.

Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επίπεδα της ζωής, ασήμαντα και σημαντικά: αντί να σκουπίσει κανείς τη σκόνη, την κρύβει κάτω από το χαλί. Αντί μία κοινωνία να επανεντάξει ορθολογικά τα περιθωριακά έκνομα στοιχεία της, τα εγκλείει σε απάνθρωπες φυλακές. Αντί να χτίσει μηχανισμούς υποστήριξης και επανενσωμάτωσης των ψυχικά ασθενών, τους παραπετάει σε απάνθρωπα άσυλα. Αντί τέλος να εκπαιδεύσει τους πολίτες να σέβονται τα ζώα και να συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα απέναντί τους, τους αφήνει ελεύθερους να τα εγκαταλείπουν, κακοποιούν, ακρωτηριάζουν, πυρπολούν, θανατώνουν κ.ο.κ.

Τέτοιου είδους είναι το περιστατικό το οποίο συνέβη στον Τύρναβο της Λάρισας, όπου μία φιλόζωη ανακάλυψε πεταμένα μέσα σε ένα πηγάδι βάθους πέντε μέτρων τα ζωντανά ακόμη σώματα μίας θηλυκής σκυλίτσας και του κουταβιού της, τα οποία ο υπεύθυνος για την πράξη εγκληματίας φρόντισε πρώτα να κλείσει μέσα σε τσουβάλι. Ο λόγος; το γεγονός ότι τα ζώα είχαν... ψώρα, η οποία ειρήσθω εν παρόδω δεν συνιστά μεταδοτική ασθένεια.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκαν και τρία υποσιτισμένα, νεογέννητα γατάκια.

Στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί φαίνεται το ενήλικο σκυλί εγκλωβισμένο μες στο τσουβάλι!

Πηγή: adespoto.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ