Renault Clio GT 120 EDC: Με σπορ εμφάνιση, 1.200 κυβικά και 120 ίππους - iefimerida.gr

Renault Clio GT 120 EDC: Με σπορ εμφάνιση, 1.200 κυβικά και 120 ίππους

Renault Clio GT 120 EDC: Με σπορ εμφάνιση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρόθεμα GT στην επωνυμία της καινούργιας έκδοσης του ήδη επιτυχημένου γαλλικού υπερ-μίνι με τη μοντέρνα εμφάνιση υποδηλώνει πως διαθέτει και έναν πιο σπορ προσανατολισμό. Πράγματι το Renault Clio GT 120 EDC έχει ειδικά σχεδιασμένους από τη Renault Sport προφυλακτήρες και ζάντες 17 ιντσών, που μαζί με άλλες λεπτομέρειες, τόσο εντός όσο και εκτός, το καθιστούν οπτικά πιο δυναμικό.

Η αίσθηση πάντως υποστηρίζεται και από τα νούμερα, μιας και το 0-100 ολοκληρώνεται σε μόλις 9,4 δεύτερα και η τελική του προσεγγίζει τα 200, ενώ οι τιμές αυτές αποκτούν άλλη διάσταση από τη στιγμή που το Clio GT έχει κινητήρα μόλις 1.200 κυβικών.

Πρόκειται για το νέο 1.2 TCe της γαλλικής εταιρεία, ο οποίος αποδίδει 120 ίππους και πέρα από ψυχωμένος αποδεικνύεται τόσο οικονομικός -αρκείται σε μόλις 5,2 λίτρα αμόλυβδης για κάθε 100 χιλιόμετρα- όσο και καθαρός, μιας και εκπέμπει μόνο 120 γραμμάρια CO2.

Το Renault Clio GT 120 EDC θα είναι διαθέσιμο και ως στέισον, ενώ η τιμή του στην Ελλάδα (στη Γαλλία ξεκινά από τις σχεδόν 21.000 ευρώ) αναμένεται να είναι αρκετά κάτω από τις 20.000 ευρώ. Ειδικά με απόσυρση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπορ εμφάνιση κυβικά ίπποι Renault Clio EDC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ