Morgan Stanley: Σε ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία από το 2014 - iefimerida.gr

Morgan Stanley: Σε ρυθμούς ανάπτυξης η ελληνική οικονομία από το 2014

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θετικά εκφράζεται για την ελληνική οικονομία η Morgan Stanley, η οποία αναφέρει πως το 2013 η οικονομία θα σταθεροποιηθεί και ίσως να μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης το 2014, ενώ παράλληλα εκτιμά πως εάν η Ελλάδα εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις που έχει δεσμευθεί, είναι πιθανό ένα νέο «κούρεμα» του χρέους.

Ο διεθνής χρηματοπιστωτικός οίκος, σε έκθεση που δημοσίευσε το Euro2day, αναφέρει πως οι ανωμαλίες στην ελληνική οικονομία βελτιώνονται με ρυθμό υψηλότερου του αναμενόμενου και εκτιμά πως η χώρα θα μπει σε σταθερή οικονομική κατάσταση το 2013, ενώ το 2014 ίσως μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης.

Παράλληλα, η Morgan Stanley υποστηρίζει πως αν και η ειδησεογραφία είναι αρνητική για την κυβέρνηση, το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έχει πλέον απομακρυνθεί, ενώ τέλος σημειώνει πως εάν η Ελλάδα πετύχει στο τέλος της χρονιάς πρωτογενές πλεόνασμα και εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις τότε γίνεται πιο πιθανό το νέο κούρεμα του ελληνικού χρέους μέσα στο 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ