Μοντέλο στα 70 του ο Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones - Τον «ντύνει» ο οίκος Saint Laurent - iefimerida.gr

Μοντέλο στα 70 του ο Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones - Τον «ντύνει» ο οίκος Saint Laurent

Μοντέλο στα 70 του ο Κιθ Ρίτσαρντς των Rolling Stones - Τον «ντύνει» ο οίκος Sai
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ιδρυτής των Rolling Stones απέκτησε στα 70 του και προσωπική συλλογή ρούχων από τον γαλλικό οίκο Saint Laurent. Στα πλαίσια της περιοδείας του συγκροτήματος, ο οίκος δημιούργησε μία συλλογή με ρούχα και αξεσουάρ αποκλειστικά για τον γερόλυκο της ροκ, με την υπογραφή του Χεντι Σλιμαν.

Αρχικά ο οίκος Saint Laurent σχεδίαζε να «ντύσει» τον Μικ Τζάγκερ, αλλα τελικά ο Σλιμαν επέλεξε να επιμεληθεί την γκαρναρόμπα του Ρίτσαρντς για την περιοδεία των 50 χρόνων ζωής των Rolling Stones.

Η collection θα αποτελείται από σακάκια, γιλέκο, μεταξωτά μαντίλια, μακρυμάνικα και κοντομάνικα T-shirts, ενώ ορισμένα κομμάτια θα είναι διαθέσιμα και για τους φαν του συγκροτήματος στο διαδίκτυο στην τσουχτερή τιμή των 4,850 δολαρίων.

Ο Χεντι Σλιμαν είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του γαλλικού οίκου και εμπνευστής του «Saint Laurent Music project», στα πλαίσια του οποίου έχει «ντύσει» μεγάλα ονόματα της ροκ όπως Μέριλιν Μάνσον, Κόρτνεϊ Λαβ, Κιμ Γκόρντον, Νταφτ Πανκ κ.α., ωστόσο ο Κιθ είναι ο μόνος μουσικός του οποίου η συλλογή πήρε και το όνομά του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ