«Ζούμε σαν ζητιάνοι», δήλωσε ο Μάικλ Τζάκσον πριν βάλει τα κλάματα - iefimerida.gr

«Ζούμε σαν ζητιάνοι», δήλωσε ο Μάικλ Τζάκσον πριν βάλει τα κλάματα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις οικονομικές δυσκολίες του Μάικλ Τζάκσον μίλησε ο διευθυντής της εταιρίας διοργάνωσης των τελευταίων του συναυλιών, στο πλαίσιο της κατάθεσής του στο δικαστήριο στη δίκη για τις συνθήκες του θανάτου του βασιλιά της ποπ.

«Τον συνάντησα σε ένα ξενοδοχείο όπου ζούσε με την οικογένειά του. Μου είπε 'ζούμε σαν ζητιάνοι'. Και μετά καταρεύσαμε και οι δυο. Τον είδα να δακρύζει λέγοντάς μου πόσο πολύ ήθελε η οικογένειά του να έχει μια καλή ζωή και πόσο επιθυμεί να καταφέρει να τους βάλει κάτω από μια στέγη». Αυτό δήλωσε ο Ράντι Φίλιπς, chief executive της AEG Live, της εταιρίας που ήταν υπεύθυνη για τη διοργάνωση των συναυλιών του Μάικλ Τζάκσον στο Λονδίνο.

Προσθέτοντας πως «Αισθάνθηκα πραγματικά άσχημα που ένας τέτοιος σταρ είχε φτάσει στο σημείο να μην μπορεί να αγοράσει ένα σπίτι για την οικογένειά του. Παρόλα τα χρήματα που είχαν περάσει από τα χέρια του. Ήταν εντελώς παράλογο».

Αν και, στο τέλος της κατάθεσης, διευκρίνισε πως παρά τον ευαίσθητο ψυχισμό του ο 50χρονος σταρ παρέμενε ένας «πανούργος» επιχειρηματίας «Τον παρουσιάζουν σαν ένα 5χρονο υπό την επήρεια ναρκωτικών. Αυτός δεν ήταν ο άντρας με τον οποίο έκλεισα συμφωνία. Ο άντρας που καθόταν απέναντί μου στο τραπέζι ήταν δυναμικός. Ευγενικός, αλλά αποφασισμένος. Μια δύναμη της φύσης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μάικλ Τζάκσον Ράντι Φίλιπς AEG
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ