Η Σοφία Κόπολα φωτογραφίζει το κιτς σπίτι της Πάρις Χίλτον [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σοφία Κόπολα φωτογραφίζει το κιτς σπίτι της Πάρις Χίλτον [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βραβευμένη με Οσκαρ Σοφία Κόπολα απαθανάτισε την Πάρις Χίλτον μέσα στην έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς με αφορμή τις σκηνές που γυρίστηκαν εκεί για την ταινία The Bling Ring που σκηνοθέτησε.

Εμμονή με το όνομα και το πρόσωπό της φαίνεται πως έχει η Πάρις Χίλτον. Τουλάχιστον αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που βγάζει κάποιος κοιτάζοντας τη φωτογράφησή της στο Elle.

Η Σοφία Κόπολα φωτογραφίζει το κιτς σπίτι της Πάρις Χίλτον [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Εκεί όπου βλέπουμε τα περιβόητα μαξιλάρια με το πρόσωπό της να στολίζουν έναν καναπέ ή τα σεντόνια της που γράφουν πάνω Πάρις.

Η Σοφία Κόπολα φωτογραφίζει το κιτς σπίτι της Πάρις Χίλτον [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Μάλιστα τα συγκεκριμένα μαξιλάρια είναι τόσο χαρακτηριστικά που η Κόπολα αποκάλυψε πως «Όταν ήρθα στο σπίτι για πρώτη φορά και τα είδα, κάθισα αμέσως και με έβγαλα φωτογραφία μαζί τους. Μου αρέσει που η Πάρις είναι pop icon και δεν έχει πρόβλημα να κάνει πλάκα με την εικόνα της. Είναι η πρώτη που κατάφερε να μετατρέψει τον εαυτό της σε brand. Επίσης είναι πολύ αφιερωμένη στο δικό της στιλ».

Η Σοφία Κόπολα φωτογραφίζει το κιτς σπίτι της Πάρις Χίλτον [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όλα αυτά στα πλαίσια της φωτογράφησης για το Elle που είδε την Σοφία να επιστρέφει στο ίδιο -αξίας 5,9 εκ. δολαρίων- σπίτι στο οποίο έκανε τα γυρίσματα του The Bling Ring, της ταινίας για μια ομάδα διαρρηκτών που έμπαιναν στα σπίτια των ειδώλων τους (συμπεριλαμβανομένου της Πάρις Χίλτον) και έκλεβαν ρούχα και κοσμήματα.

Η Σοφία Κόπολα φωτογραφίζει το κιτς σπίτι της Πάρις Χίλτον [εικόνες]  | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Elle Παρίς Χίλτον The Bling Ring Σοφία Κόπολα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ