Αυτό είναι το πιο τρομακτικό βιντεοπαιχνίδι του 2013 για το Playstation 4 [εικόνες + βίντεο] - iefimerida.gr

Αυτό είναι το πιο τρομακτικό βιντεοπαιχνίδι του 2013 για το Playstation 4 [εικόνες + βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εν αναμονή του νέου Playstation 4 παρουσιάστηκαν και οι πρώτοι νέοι τίτλοι παιχνιδιών για την καινούρια κονσόλα, ωστόσο ένα βιντεοπαιχνίδι έχει κυριολεκτικά μαγνητίσει το κοινό στην έκθεση Electronic Entertainment Expo 2013 που γίνεται στο Λος Αντζελες στην Καλιφόρνια

Πρόκειται για το Outlast, που υπογράφει η ομάδα Red Barrels, οι οποίοι, ούτε λίγο, ούτε πολύ το διαφημίζουν ως το πιο τρομακτικό βιντεοπαιχνίδι της χρονιάς και όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις του κοινού και των κριτικών, η δήλωση τους μάλλον επιβεβαιώνεται.

Το Outlast είναι καθαρά ένα τρομακτικό και αγχωτικό παιχνίδι επιβίωσης. Ο παίκτης είναι ένας δημοσιογράφος παγιδευμένος σε ένα εγκαταλελειμμένο ψυχιατρείο και προσπαθεί να ξεφύγει χωρίς όμως να έχει κανένα απολύτως όπλο ούτε καν ικανότητα να πολεμήσει με τα χέρια. Οπότε το μόνο που του μένει να κάνει είναι να τρέχει και να κρύβεται από εχθρούς με ιδιαίτερα ανεπτυγμένη τεχνητή νοημοσύνη.

Η ομάδα που κρύβεται πίσω από το Outlast, είναι εγγύηση ποιότητας γραφικών και σεναρίου, αφού οι δημιουργοί του Φιλιπ Μόριν, Ντέιβιντ Σάτενοφ και Χιούγκο Νταλερ, έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για το Prince of Persia: The Sands of Time, το νέο Assassin's Creed και το Uncharted: Drake's Fortune.

Ωστόσο το Outlast είναι κάτι εντελώς διαφορετικό, αφού μία ομάδα από τους καλύτερους designers σχεδιάζουν αυτό το αληθοφανέστατο σκηνικό τρόμου που έρχεται να εκθρονίσει το Daylight και το Silent Hill

Το Outlast θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, ωστόσο μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε μερικές σκηνές από το παιχνίδι καθώς και το επίσημο trailer του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ