ΕΡΤ: Αρνήθηκε να αναλάβει ο Νίκος Αλιβιζάτος «όσο παραμένει κλειστή» - iefimerida.gr

ΕΡΤ: Αρνήθηκε να αναλάβει ο Νίκος Αλιβιζάτος «όσο παραμένει κλειστή»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες είναι οι διεργασίες στην κυβέρνηση σε μία προσπάθεια να λήξει η κρίση στην ΕΡΤ. Το απόγευμα της Πέμπτης, ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσει την προοπτική να αναλάβει τη διαχείριση του νέου φορέα της κρατικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης που θα δημιουργηθεί.

Από το γραφείο του κ. Αλιβιζάτου δόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Μετά τη δημοσίευση πληροφοριών που τον φέρουν να εμπλέκεται στη σύσταση του νέου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού φορέα, ο καθηγητής Ν.Κ. Αλιβιζάτος έκανε την ακόλουθη δήλωση: Με κλειστά τα κανάλια της ΕΡΤ, είναι εξαιρετικά δύσκολο να ευοδωθεί οποιαδήποτε προσπάθεια για την εξυγίανση του δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. Δεν μπορώ, συνεπώς, να συμβάλω σε ένα εγχείρημα, που θεωρώ εκ των προτέρων καταδικασμένο».

Είναι γνωστό ότι ο κ. Αλιβιζάτος, επί υπουργίας Μόσιαλου, έχει εκπονήσει σχέδιο για μία σύγχρονη ραδιοφωνία και τηλεόραση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ