Η νέα μόδα που σαρώνει: Τα γαλλικά φιλιά αντικαταστάθηκαν με το γλείψιμο του βολβού του ματιού [βίντεο] - iefimerida.gr

Η νέα μόδα που σαρώνει: Τα γαλλικά φιλιά αντικαταστάθηκαν με το γλείψιμο του βολβού του ματιού [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Mπορεί στην Ευρώπη οι ερωτευμένοι να εκφράζουν το πάθος τους με τα γνωστά γαλλικά φιλία στο στόμα, ωστόσο στην Ιαπωνία το εκφράζουν κάπως... διαφορετικά: Γλείφοντας το βολβό του ματιού του άλλου κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης.

Μάλιστα, το γλείψιμο του βολβού του ματιού έχει μετατραπεί σε μόδα και κάνει θραύση ανάμεσα στους φοιτητές. Θεωρείται, από αυτούς που το... εξασκούν μια πράξη αφοσίωσης και μια έκφραση που υποδηλώνει οικειότητα.

Η Huffington Post παραθέτει μάλιστα και τη μαρτυρία της 29χρονης Ελκτρίκα Ενέργκιας η οποία δηλώνει σχεδόν... εθισμένη στη συγκεκριμένη πρακτική. «Το αγόρι μου συνήθιζε να μου γλείφει το μάτι και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε πολύ. Δεν είμαστε πια μαζί αλλά δεν έχω σταματήσει να το θέλω και ζητώ από τους εραστές μου να μου το κάνουν. Το αγαπώ πολύ, με ανάβει, μου δημιουργεί κάτι σαν ανατριχίλα, όπως όταν μου βυζαίνουν τα δάχτυλα των ποδιών».

Ωστόσο οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη πράξη μπορεί να επιφέρει μόλυνση στα μάτια, ενώ ενδέχεται να προκαλέσει ακόμη και τύφλωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ