Στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για τους ξυλοδαρμούς Μπάγεβιτς - Βασάρα - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα νέα στοιχεία για τους ξυλοδαρμούς Μπάγεβιτς - Βασάρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα ένα παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης τα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σειρά έχουν τώρα οι υποθέσεις ξυλοδαρμών του Κύρου Βασάρα, του διαιτητή Σιδηρόπουλου αλλά και του Ντούσαν Μπάγιεβιτς, αφού στοιχεία που προέκυψαν από την μεγάλη έρευνα για τα στημένα παιχνίδια ρίχνουν νέο φως στα επίμαχα συμβάντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν αναφορές στον ξυλοδαρμό του Κύρου Βασάρα, αλλά και του διαιτητή Σιδηρόπουλου στις τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των εμπλεκομένων στα στημένα παιχνίδια. Με βάση τα νέα στοιχεία πιθανά να μπορούν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες ακόμα και σε βαθμό κακουργήματος.

Όσον αφορά την υπόθεση του Κύρου Βασάρα, υπάρχουν δύο άτομα που θεωρούνται ύποπτα για το ξυλοδαρμό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως οι φερόμενοι ως ύποπτοι έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ