Δυσάρεστη η εξέλιξη της πρώτης μεταμόσχευση ποδιών: Οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον ασθενή - iefimerida.gr

Δυσάρεστη η εξέλιξη της πρώτης μεταμόσχευση ποδιών: Οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον ασθενή

Δυσάρεστη η εξέλιξη της πρώτης μεταμόσχευση ποδιών: Οι γιατροί ακρωτηρίασαν τον
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρώτη μεταμόσχευση μελών που είχε απασχολήσει ιδιαίτερα τα παγκόσμια μέσα το 2011 δυστυχώς δεν είχε ευχάριστη εξέλιξη, αφού οι γιατροί αναγκάστηκαν να ακρωτηριάσουν ξανά τον ασθενή ο οποίος είχε υποβληθεί σε διπλή μεταμόσχευση ποδιών.

Οπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Ελευθεροτυπία ο ασθενής, που δεν κατονομάζεται είχε υποβληθεί στη μεταμόσχευση στο νοσοκομείο Λα Φε της Βαλένθια το 2011, ωστόσο χρειάστηκε να υποβληθεί σε εκ νέου ακρωτηριασμό των δύο άκρων του εξαιτίας επιπλοκών μίας ασθένειας, η οποία ωστόσο δεν σχετίζεται με τη μεταμόσχευση.

Η ασθένεια τον υποχρέωσε να σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή με ανοσο-κατασταλτικά κατά της απόρριψης των μοσχευμάτων κι έτσι, όπως εξήγησε το νοσοκομείο, η θεραπεία της συγκεκριμένης ασθένειας του κρίθηκε ότι είναι πολύ πιο επείγουσα από την αγωγή για τη μεταμόσχευση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ