Βενιζέλος σε Σαμαρά: Μπάστα, σεβασμός, δεν δεχόμαστε μαθήματα αποφασιστικότητας - iefimerida.gr

Βενιζέλος σε Σαμαρά: Μπάστα, σεβασμός, δεν δεχόμαστε μαθήματα αποφασιστικότητας

Βενιζέλος σε Σαμαρά: Μπάστα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στη Βουλή εξέφρασε εκ νέου τη δυσφορία του για το λουκέτο στην ΕΡΤ, -αλλά και στο κανάλι της Βουλής- και διεμήνυσε στον πρωθυπουργό να σταματήσει τις διαρροές από το περιβάλλον του «γιατί μπορούμε και εμείς να μιλήσουμε για όλα τα θέματα». «Αυτό συνέβη στην ΕΡΤ είναι ένας καταλύτης, υπάρχει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα θεσμικής λειτουργίας, πρόβλημα Δημοκρατίας» είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε από τον Αντώνη Σαμαρά κατά τη συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα το απόγευμα επικαιροποίηση της προγραμματικής συμφωνίας.

«Του κάναμε την τιμή να αποδεχθούμε ότι θα είναι πρωθυπουργός, αλλά η κυβέρνηση δεν είναι μονοκομματική που ανέχεται τους άλλους δύο εταίρους. Πρέπει να είναι μία κανονική κυβέρνηση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό», είπε ο κ. Βενιζέλος και άφησε να εννοηθεί ότι δεν αποκλείονται οι πρόωρες εκλογές αν ο πρωθυπουργός τραβήξει τα πράγματα στα άκρα.

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα αποφασιστικότητας. Δεν χρειάζεται εκλογές η χώρα, αλλά το ΠΑΣΟΚ δεν τις φοβάται. Διαρρέουν διάφοροι διάφορα. Ισως αυτά γίνονται ερήμην των αρμοδίων, αλλά σενάρια και μυθεύματα για το ποιος ήξερε τι... μπάστα, σεβασμός, γιατί μπορούμε και εμείς να μιλήσουμε με όλα τα θέματα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ