Τσίπρας για ΕΡΤ: Μετά το φιάσκο του success story ο Σαμαράς χρειαζόταν ένα πυροτέχνημα, έσκασε όμως στα χέρια του - iefimerida.gr

Τσίπρας για ΕΡΤ: Μετά το φιάσκο του success story ο Σαμαράς χρειαζόταν ένα πυροτέχνημα, έσκασε όμως στα χέρια του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανάμεσα στα πλήθη κόσμου που έχουν κατακλύσει το Ραδιομέγαρο στην Αγία Παρασκευή βρίσκεται και ο Αλέξης Τσίπρα, ο οποίος έκανε λόγω για φίμωση της ελεύθερης έκφρασης, για πυροτέχνημα του πρωθυπουργού και για φόβο ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε πως ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς φέρνει ακέραιη την ευθύνη για όσα συμβαίνουν στην ΕΡΤ κάνοντας λόγο για φίμωση της ελεύθερης έκφρασης και κατάλυση της Δημοκρατίας. Πρόσθεσε πως η απόφαση για την ΕΡΤ ήταν ένα πυροτέχνημα που χρησιμοποίησε ο πρωθυπουργός για να εκτονώσει το φιάσκο του success story, όμως «αυτό το πυροτέχνημα έσκασε μέσα στα ίδια του τα χέρια».

Αναφερόμενος στη στάση ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ – τα οποία χαρακτήρισε δεκανίκια- δήλωσε πως φοβούνται την κάλπη περισσότερο και από το ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και υπεκφεύγουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ