Ο Αδωνις τα «χώνει» στην ΕΡΤ: Δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι, παίρνατε παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια - iefimerida.gr

Ο Αδωνις τα «χώνει» στην ΕΡΤ: Δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι, παίρνατε παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρές κατηγορίες σε βάρος των εργαζομένων της ΕΡΤ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο κανάλι κατηγόρησε τους υπαλλήλους της ΕΡΤ ότι «σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης έκαναν απεργία», ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι δεν είναι «πολιτισμένοι άνθρωποι».

Ο κ. Γεωργιάδης, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την ΕΡΤ, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Σας υπενθυμίζω ότι η ΕΡΤ ξεκίνησε τον πόλεμο. Ερχεται ο Ολάντ, απεργία. Ερχεται η Μέρκελ, απεργία. Κάνει ταξίδι ο Σαμαράς στην Κίνα απεργία. Τόσο καιρό δεν είχατε καμία διάθεση να μιλήσετε με την κυβέρνηση. Τώρα δεν έχει η κυβέρνηση».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στις απεργίες των εργαζομένων της ΕΡΤ, κατηγορώντας τους πως «έχετε απεργήσει περισσότερες ώρες από ό,τι εργαστήκατε το τελευταίο εξάμηνο», ενώ παράλληλα τόνισε πως «το δικαίωμα της απεργίας έχει και ευθύνες. Τόσα χρόνια στην ΕΡΤ υπήρχε κατάχρηση δικαιωμάτων. Οχι από όλους αλλά υπήρχε», ενώ για το συνολικό μέγεθος της ευθύνης, έθεσε προ των ευθυνών τους «όλους όσους έχουν κυβερνήσει, μαζί και τη Νέα Δημοκρατία. Υπήρχε πλεονάζον προσωπικό, άτομα με τρεις και τέσσερις δουλειές που έπαιρναν παχυλούς μισθούς εδώ και 40 χρόνια. Το πρόβλημα δεν είναι οι καλοί εργαζόμενοι της ΕΡΤ, αλλά οι άλλοι».

Τα πνεύματα οξύνθηκαν, όταν ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δεν θα δεχόντουσαν καμία πολιτισμένη συζήτηση και θα «έκαναν κατάληψη στα στούντιο», ενώ κατηγόρησε την ΕΡΤ για απόπειρα εκβιασμού εναντίον της κυβέρνησης λέγοντας: «Οταν κάνετε απεργία σε κάθε μεγάλο γεγονός της κυβέρνησης, αποδεικνύετε ότι δεν είστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Δείξατε ακραία κοινωνική ανευθυνότητα».

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης ήλθε σε αντιπαράθεση με τον ηθοποιό Γιώργο Μιχαλακόπουλο, ο οποίος του υπενθύμισε τη ρήση της Αντιγόνης «Το θράσος γεννάει τους τυράννους», με τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά: Προτιμώ τη σκηνή από την αφήγηση του Αρριανού, όπου ο Μέγας Αλέξανδρος κόβει τον Γόρδιο δεσμό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ