«Σε 1 1/2 χρόνο έκανα τον αριθμό των ερωτικών μου συντρόφων τριψήφιο», δηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος - iefimerida.gr

«Σε 1 1/2 χρόνο έκανα τον αριθμό των ερωτικών μου συντρόφων τριψήφιο», δηλώνει ο Γιώργος Καραμίχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την περίοδο της ζωής του που είχε εμμονή στο σεξ και για την νέα Μεξικάνα συντροφό του μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Υπήρξε περίοδος που πίστευα ότι το σεξ είναι το παν ή που το αντιμετώπιζα με τη λογική της αριθμολογίας και αναρωτιόμουν: 'Εσείς πόσα πορτοκάλια φάγατε σήμερα;' Από τα 17 μου μέχρι τα 19 ήθελα ο αριθμός των ερωτικών μου συντρόφων να γίνει τριψήφιος. Ενάμιση χρόνο μετά, είχα πετύχει τον στόχο μου. Από τα 21 μου και μετά δεν μετρούσαν πια οι αριθμοί γιατί συνειδητοποίησα ότι και το σεξ είναι μια νοητική διαδικασία. Το ουσιαστικό σεξ προκύπτει. Δεν το προκαλείς». Αυτό δήλωσε στο ΟΚ ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος επέστρεψε από το Λος Άντζελες μετά από επτά μήνες. Αλλά όχι μόνος.

Συγκεκριμένα για το αν έχει σχέση δήλωσε «Τους τελευταίους πέντε μήνες είμαι με μια κοπέλα που κατάγεται από το Μεξικό, ύστερα από δύο χρόνια που ήμουν μόνος μου. Ομολογώ ότι στην αρχή δυσκολεύτηκα λιγάκι, γιατί όταν έχεις μείνει για καιρό μόνος, δεν μπορείς εύκολα να μπεις σε μια σχέση».

Τέλος, όσον αφορά το γιατί δεν έχει παντρευτεί, είπε «Δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις. Η μεγαλύτερη σχέση μου κράτησε ενάμιση χρόνο. Η μοναδική φορά που σκέφτηκα τον γάμο ήταν όταν ήταν έγκυος η σύντροφός μου και περιμέναμε το παιδί μας. Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν τα νταβαντούρια. Εγώ τον γάμο μου τον φαντάζομαι αλλιώς. Αν παντρευόμουν ποτέ θα ήθελα να γίνει στο Μάτσου Πίτσου, στο Περού ή στη Νίσυρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ