Οι παράπλευρες απώλειες του κλεισίματος της ΕΡΤ- Ακυρώνεται η συναυλία της 14ης Ιουνίου στο Ηρώδειο - iefimerida.gr

Οι παράπλευρες απώλειες του κλεισίματος της ΕΡΤ- Ακυρώνεται η συναυλία της 14ης Ιουνίου στο Ηρώδειο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οριστική ματαίωση της συναυλίας στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με το Ρέκβιεμ του Βέρντι ανακοίνωσε η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Ελληνικό Φεστιβάλ.

Η υλοποίηση της συναυλίας καθίσταται εκ των πραγμάτων αδύνατη, αφού εκ των βασικών συντελεστών της ήταν και η Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., η οποία εδώ και λίγες ώρες, μετά το αιφνιδιαστικό κλείσιμο του φορέα και την απόλυση των 2.656 υπαλλήλων του, δεν υφίσταται πλέον.

Χαρακτηριστικά, το δελτίο τύπου αναφέρει: « Τόσο η Κ.Ο.Α. όσο και το Ελληνικό Φεστιβάλ συνεργάζονται τακτικά με την Χορωδία της Ε.Ρ.Τ., έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς οργανισμούς της Χώρας και δεν μπορούν να διανοηθούν την απουσία της από τα ελληνικά μουσικά πράγματα. Ζητούμε συγγνώμη από το κοινό για την προκληθείσα αναστάτωση»

Οι κάτοχοι των εισιτηρίων μπορούν να απευθυνθούν από το πρωί της 13ης Ιουνίου στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, εντός στοάς Πεσμαζόγλου, τηλ.210 3272 000) για την επιστροφή των χρημάτων τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ