«Δεν έχω σχέση με τον Κιμούλη, τον έχω δει δυο φορές σε ένα χρόνο», δηλώνει η Γερονικολού - iefimerida.gr

«Δεν έχω σχέση με τον Κιμούλη, τον έχω δει δυο φορές σε ένα χρόνο», δηλώνει η Γερονικολού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την φημολογούμενη σχέση της με τον πρώην καθηγητή της, Γιώργο Κιμούλη, μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, γνωστή από τους «Βασιλιάδες», σε διαδικτυακή εκπομπή.

«Εμένα αυτό που με ενοχλεί δεν είναι μια ψευδής είδηση, γιατί ψευδείς ειδήσεις έχουν ακουστεί και άλλες φορές για μένα. Αυτό που με έθιξε και για αυτό το λόγο θα αναγκαστώ, για πρώτη και τελευταία φορά να τοποθετηθώ (κάτι που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έκανα με τίποτα) είναι τα σχόλια που ακολούθησαν αυτή την είδηση και τα οποία με προσέβαλαν και με έθιξαν πολύ βαθιά. Το να φαίνομαι οπορτουνίστρια και ότι χρησιμοποιώ ονόματα για να προωθήσω την καριέρα μου με πληγώνει πραγματικά. Και θέλω να σταματήσει όλο αυτό». Αυτό δήλωσε η πανέμορφη ηθοποιός στην εκπομπή «Κορίτσια στην Πρίζα» του zougla, πριν προχωρήσει σε επίσημη διάψευση του σχετικού δημοσιεύματος εβδομαδιαίου περιοδικού

«Αναγκάζομαι να το διαψεύσω 100%. Σας λέω ότι είναι εντελώς αναληθές. Απλά απορώ πως βγαίνει μια είδηση για μένα χωρίς να υπάρχει τίποτα που να συντείνει σε αυτή την είδηση. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχω δυο μόνο δυο φορές σε ένα χρόνο. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να βγει μια τέτοια είδηση».

Τέλος, στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης, η ανερχόμενη ηθοποιός μιλάει για την αμηχανία που προκαλεί όλο αυτό στον οικογενειακό και τον προσωπικό της κύκλο, δηλώνει πως «Δεν σκέφτομαι να κινηθώ δικαστικά. Προσπαθώ να διατηρήσω την ψυχραιμία μου» και αποκαλύπτει πως κανείς δεν την έχει πάρει τηλέφωνο για να την ρωτήσει την αλήθεια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ