«Υπήρχαν μέρες που πεινούσα, δεν είχα στην τσέπη ούτε ενάμιση δολάριο», δηλώνει ο «μετανάστης» Γιώργος Καραμίχος - iefimerida.gr

«Υπήρχαν μέρες που πεινούσα, δεν είχα στην τσέπη ούτε ενάμιση δολάριο», δηλώνει ο «μετανάστης» Γιώργος Καραμίχος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τις οικονομικές του δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Λος Άντζελες μίλησε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Ζορίστηκα πάρα πολύ οικονομικά, γιατί ενώ περίμενα να πάρω κάποια χρήματα από δουλειές που είχα κάνει, δεν μου έστειλαν ούτε τα μισά που μου χρωστούσαν. Υπήρχαν περίοδοι που πεινούσα, υπήρχαν μέρες που δεν είχα στη τσέπη μου ούτε ενάμιση δολάριο». Αυτό δήλωσε ο ταλαντούχος ηθοποιός, που πέρασε ένα μεγάλο διάστημα στο Λος Άντζελες, στο περιοδικό ΟΚ.

Προσθέτοντας πως: «Ξέρω πως είναι να ζεις με λίγα, όπως ξέρω πως είναι να ζεις και με το τίποτα. Δυστυχώς, στον χώρο που κινούμαι υπάρχουν αρκετοί παραγωγοί λαμόγια και είναι πολύ συνηθισμένο πια να δουλεύεις και να μην αμείβεσαι. Στην αρχή είχα θυμώσει πολύ, απείλησα, έβρισα, δεν μπορούσα να κοιμηθώ τα βράδια με τη σκέψη ότι χρωστάω. Τώρα πια έχω ξεπεράσει το θέμα του θυμού. Αλλά εξακολουθεί να με στεναχωρεί το γεγονός ότι σε αυτή τη χώρα υπάρχει ατιμωρησία και για να διεκδικήσω χρήματα που μου χρωστάνε θα πρέπει να τους κάνω μήνυση, η οποία στην καλύτερη περίπτωση θα εκδικαστεί σε δυο χρόνια και στο ενδιάμεσο θα πρέπει να πληρώσω τα δικαστικά έξοδα για τα οποία δεν έχω».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ