Εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο πρώην υπουργού της ΝΔ γεμάτο με καλάσνικοφ και εκρηκτικά - iefimerida.gr

Εντοπίστηκε κλεμμένο αυτοκίνητο πρώην υπουργού της ΝΔ γεμάτο με καλάσνικοφ και εκρηκτικά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο μικροσκόπιο έχει μπει το προσφάτως κλεμμένο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας Απόστολου Ανδρεουλάκου, το οποίο βρέθηκε στον Παρνασσό γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά. Παράλληλα εκλάπη και το αυτοκίνητο του πρώην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμήρη καμένο, στην ίδια περιοχή.

Ο κ. Ανδρεουλάκος, είχε δηλώσει την κλοπή του αμαξιού την Κυριακή από την Πάνορμο. Το ΙΧ του ωστόσο, βρέθηκε την Δευτέρα στον Παρνασσό γεμάτο με όπλα και εκρηκτικά Οπως αναφέρουν ΤΑ ΝΕΑ στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν: ένα Καλάσνικοφ, 5,5 κιλά ΤΝΤ, 700 σφαίρες, καλώδιο για την πυροδότηση του ΤΝΤ, πυροκροτητές, ρούχα.

Στη δεύτερη περίπτωση, εκλάπη το αυτοκίνητο του πρώην διοικητή της ΔΕΗ Γιώργου Μπιρδιμήρη, το οποίο οι αστυνομικοί το εντόπισαν στον Παρνασσό, κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο, αλλά καμμένο..

Η Αστυνομία εξετάζει πιθανή σύνδεση των δύο αυτών περιπτώσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ