Πεδίο μάχης το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Νίκησαν και πάλι οι χούλιγκανς [βίντεο] - iefimerida.gr

Πεδίο μάχης το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας - Νίκησαν και πάλι οι χούλιγκανς [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Και ενώ όλα έδειχναν πως και ο τρίτος τελικός της σειράς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα προσέφερε στο κοινό ένα ακόμα εντυπωσιακό παιχνίδι με τους αθλητές και των δύο ομάδων να προσφέρουν ωραίο θέαμα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αποφάσισαν να ξεκινήσουν πόλεμο εκτοξεύοντας αντικείμενα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα στη φυσούνα τραυματίστηκε ο Βασίλης Ξανθόπουλος που δέχτηκε χτυπήματα στο πρόσωπο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκαν ακόμη ο γιατρός των πρασίνων, Θανάσης Κονίδης και ο βοηθός φροντιστή της ομάδας, Παναγιώτη Ματζουρίδη.

Οι διαιτητές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου από τους οπαδούς για να επιστρέψουν οι ομάδες στο παρκέ, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ, αφού περίπου 100 οπαδοί των γηπεδούχων αρνήθηκαν να αποχωρήσουν και προκάλεσαν την οριστική διακοπή του αγώνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ