Σάλος: Πασίγνωστος ηθοποιός άρχισε το γιο του στα γαλλικά φιλιά μπροστά στις κάμερες [βίντεο]

Σάλο έχει προκαλέσει η, εν πολλοίς, αψυχολόγητη κίνηση διάσημου ηθοποιού να «βουτήξει» το γιο του και να αρχίσει να τον φιλά στο στόμα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο λόγος για τον Γουίλ Σμιθ. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Ταϋλανδέζικης τηλεόρασης παρέα με το γιο του. Θα παραχωρούσε μια συνέντευξη για την προώθηση της ταινίας «After Earth».

Ο παρουσιαστής, κάποια στιγμή, ρώτησε τον Γουίλ Σμιθ πώς είναι με το γιο του μέσα στο σπίτι. «Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον» απάντησε ο ηθοποιός ενώ ο γιος του, κάνοντας πλάκα πρόσθεσε να κάνει πλάκα «Μια φορά, ο μπαμπάς μου προσπάθησε κιόλας να με φιλήσει στο στόμα».

Ο παρουσιαστής πήρε την πάσα και ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει φιλήσει ποτέ το γιο του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Τότε ο Γουίλ Σμιθ, εντελώς ξαφνικά, «άρπαξε» το γιο του και άρχισε να τον φιλά στο στόμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

«Αυτό είναι γελοίο» φώναξε ο 14χρονος γιος του ο οποίος σηκώθηκε αμέσως από τον καναπέ και άρχισε να σκουπίζει τα χείλια του.

Όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή του Will Smith κατακρίθηκε έντονα από τα αμερικανικά ΜΜΕ –και όχι μόνο-, κάνοντας έξαλλους πολλούς τηλεθεατές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ