Σάλος: Πασίγνωστος ηθοποιός άρχισε το γιο του στα γαλλικά φιλιά μπροστά στις κάμερες [βίντεο] - iefimerida.gr

Σάλος: Πασίγνωστος ηθοποιός άρχισε το γιο του στα γαλλικά φιλιά μπροστά στις κάμερες [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σάλο έχει προκαλέσει η, εν πολλοίς, αψυχολόγητη κίνηση διάσημου ηθοποιού να «βουτήξει» το γιο του και να αρχίσει να τον φιλά στο στόμα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής.

Ο λόγος για τον Γουίλ Σμιθ. Ο γνωστός ηθοποιός ήταν καλεσμένος σε εκπομπή της Ταϋλανδέζικης τηλεόρασης παρέα με το γιο του. Θα παραχωρούσε μια συνέντευξη για την προώθηση της ταινίας «After Earth».

Ο παρουσιαστής, κάποια στιγμή, ρώτησε τον Γουίλ Σμιθ πώς είναι με το γιο του μέσα στο σπίτι. «Είμαστε πολύ κοντά ο ένας στον άλλον» απάντησε ο ηθοποιός ενώ ο γιος του, κάνοντας πλάκα πρόσθεσε να κάνει πλάκα «Μια φορά, ο μπαμπάς μου προσπάθησε κιόλας να με φιλήσει στο στόμα».

Ο παρουσιαστής πήρε την πάσα και ρώτησε τον ηθοποιό αν έχει φιλήσει ποτέ το γιο του μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Τότε ο Γουίλ Σμιθ, εντελώς ξαφνικά, «άρπαξε» το γιο του και άρχισε να τον φιλά στο στόμα μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων.

«Αυτό είναι γελοίο» φώναξε ο 14χρονος γιος του ο οποίος σηκώθηκε αμέσως από τον καναπέ και άρχισε να σκουπίζει τα χείλια του.

Όπως είναι φυσικό, η κίνηση αυτή του Will Smith κατακρίθηκε έντονα από τα αμερικανικά ΜΜΕ –και όχι μόνο-, κάνοντας έξαλλους πολλούς τηλεθεατές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ