Ταλαιπωρία την Πέμπτη στους δρόμους της Αθήνας - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ - iefimerida.gr

Ταλαιπωρία την Πέμπτη στους δρόμους της Αθήνας - Πώς θα κινηθούν τα ΜΜΜ

Ταλαιπωρία την Πέμπτη στους δρόμους της Αθήνας - Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφορ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ταλαιπωρία περιμένει τους Αθηναίους την Πέμπτη καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα συμμετάσχουν στις απεργιακές κινητοποιήσεις που προκήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ σε ένδειξη συμπαράστασης στους υπαλλήλους της ΕΡΤ.

Ετσι την Πέμπτη δεν θα κυκλοφορήσουν καθόλου στους δρόμους της Αθήνας τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία. Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν και τα τρένα αφού ο ΟΣΕ θα συμμετάσχει κανονικά στην 24-ωρη απεργία. Συνεπώς χειρόφρενο θα τραβήξει και ο Προαστιακός ενώ η γραμμή 3 του Μετρό θα έχει ως τερματικό σταθμό τη Δουκίσσης Πλακεντίας.

Στις κινητοποιήσεις θα συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στα Μέσα Σταθερής Τροχιάς (Μετρό, Τραμ, ΗΣΑΠ), αψηφώντας το γεγονός ότι ακόμη βρίσκονται υπό καθεστώς επιστράτευσης. Συγκεκριμένα οι υπάλληλοι στα συγκεκριμένα μέσα θα προχωρήσουν σε στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί.

Την Πέμπτη δεν θα πραγματοποιηθούν επίσης οι προγραμματισμένες πτήσεις από τις 15.00 έως τις 17.00 το απόγευμα, λόγω στάσης εργασίας της Ένωσης Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας Ελλάδας.

Χωρίς πτήσεις θα μείνουν και τα μικρά περιφερειακά αεροδρόμια από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 5.00 το απόγευμα λόγω της στάσης εργασίας των εργαζομένων της πολιτικής αεροπορίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ