Canal+: Ο Ολάντ να ζητήσει από την Τρόικα να σταματήσει το λουκέτο της ΕΡΤ - iefimerida.gr

Canal+: Ο Ολάντ να ζητήσει από την Τρόικα να σταματήσει το λουκέτο της ΕΡΤ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναβρασμός επικρατεί στη Γαλλία για το λουκέτο στην ΕΡΤ και σχολιαστές και δημοσιογράφοι παρακολουθούν έκπληκτοι τις εξελίξεις. Ο διάσημος δημοσιογράφος Ντανιέλ Σνάιντερμαν της εκπομπής Αrret sur Images, του Canal + του μεγαλύτερου συνδρομητικού καναλιού της Γαλλίας ζήτησε παρέμβαση του Φρανσουά Ολάντ.

«Αλλά εμείς πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους . Παρακολουθήσαμε ένα πραξικόπημα χθές .. Ένα πραξικόπημα το οποίο τοποθετεί την Ελλάδα στην κατηγορία των αυταρχικών καθεστώτων ..
Δεν είναι οι Ελληνες μόνοι που θα πρέπει να διευθετήσουν την υπόθεση . Η Τρόικα αυτή η τρελή μηχανή που απαιτεί απο την Ελλάδα χιλιάδες απολύσεις είμαστε ΕΜΕΙΣ !
Είναι η γαλλική κυβέρνηση, ο γάλλος πρόεδρος που θα πρέπει να καταδικάσουν το Ελληνικό διάταγμα και να απαιτήσει απο την Τροικα να απαιτήσει απο την Ελληνική κυβέρνηση την άμεση ακύρωση του» γράφει.
Απο Daniel Schneidermann της εκπομπής ''Αrret sur Images '' Canal + του μεγαλύτερου συνδρομητικού καναλιού της Γαλλίας .
http://www.arretsurimages.net/vite.php?id=15683

Πηγή Μαρία Δεναξά από το Παρίσι

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ