Η Καθημερινή επικροτεί το λουκέτο στην ΕΡΤ: Πολιτικό θάρρος - iefimerida.gr

Η Καθημερινή επικροτεί το λουκέτο στην ΕΡΤ: Πολιτικό θάρρος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει και να αναδιαρθρώσει την ΕΡΤ είναι σωστή. Είναι η πρώτη φορά που μια κυβέρνηση βρίσκει το πολιτικό θάρρος να κλείσει έναν δημόσιο οργανισμό, ο οποίος κοστίζει αδικαιολόγητα πολύ και επιβαρύνει τον Ελληνα φορολογούμενο, γράφει στο κεντρικό της άρθρο η εφημερίδα Καθημερινή.

Και συνεχίζει το άρθρο:

Η ΕΡΤ απαξιώθηκε από τα συνεχή ρουσφέτια των κομματικών παραγόντων, την απίστευτη σπατάλη και την κακοδιαχείριση. Η διαχρονική αποτυχία των περισσότερων υπευθύνων κατέστησε νομοτελειακή τη χθεσινή απόφαση, με κόστος κοινωνικό. Βεβαίως, είναι σημαντικό να υπάρξει σύντομα μια νέα ΕΡΤ που θα εκπληρώνει το ρόλο μιας σοβαρής δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και θα στελεχώνεται από ανθρώπους, οι οποίοι θα προσληφθούν με αξιοκρατικά και όχι κομματικά κριτήρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ