Peugeot RCZ R: Το εντυπωσιακό κουπέ είναι το πιο γρήγορο Peugeot της ιστορίας - iefimerida.gr

Peugeot RCZ R: Το εντυπωσιακό κουπέ είναι το πιο γρήγορο Peugeot της ιστορίας

Peugeot RCZ R: Το εντυπωσιακό κουπέ είναι το πιο γρήγορο Peugeot της ιστορίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι 260 ίπποι από μόλις 1.600 κυβικά είναι εντυπωσιακοί ως νούμερο, ενώ επιπρόσθετα καθιστούν το Peugeot RCZ R, που θα παρουσιαστεί στην έκδοση παραγωγής του στο Goodwood Festival of Speed, το πιο δυνατό και το πιο γρήγορο μοντέλο στην ιστορία της γαλλικής εταιρείας που ξεπερνά τον ένα αιώνα.

Οπτικά το κορυφαίο γαλλικό κουπέ θα ξεχωρίζει από λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, αλλά και από το ιδιαίτερο μαύρο ματ χρώμα που είχε ως πρωτότυπο και που πιθανότατα θα διατηρηθεί. Από την άλλη δεν θα πειράξει διόλου αν το περίγραμμα της οροφής δεν είναι βαμμένο χρυσό, ενώ ιδιαίτερης σχεδίασης είναι και οι ζάντες. Το όλο πακέτο συμπληρώνουν οι ειδικές ρυθμίσεις της ανάρτησης, καθώς και το μπλοκέ διαφορικό προκειμένου οι 260 ίπποι να περνούν πιο αποτελεσματικά στο δρόμο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρουμε πως ο 1.600 turbo μπορεί να είναι πολύ δυνατός αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο οικονομικός όσο και «καθαρός», μιας και παρά τις εξαιρετικές επιδόσεις που εξασφαλίζει στο Peugeot RCZ R χρειάζεται μόλις 6,5 λίτρα αμόλυβδης ανά 100 χιλιόμετρα και οι εκπομπές CO2 του δεν ξεπερνούν τα 155 γραμμάρια το χιλιόμετρο.

Peugeot RCZ R: Το εντυπωσιακό κουπέ είναι το πιο γρήγορο Peugeot της ιστορίας | iefimerida.gr 0
Peugeot RCZ R: Το εντυπωσιακό κουπέ είναι το πιο γρήγορο Peugeot της ιστορίας | iefimerida.gr 1
Peugeot RCZ R: Το εντυπωσιακό κουπέ είναι το πιο γρήγορο Peugeot της ιστορίας | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ