Ηλεκτρονικά υπόγεια πάρκινγκ ποδηλάτων λύνουν το πρόβλημα χώρου στην Κίνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ηλεκτρονικά υπόγεια πάρκινγκ ποδηλάτων λύνουν το πρόβλημα χώρου στην Κίνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το υπόγειο σύστημα αποθήκευσης ποδηλάτων στο Τόκιο μοιάζει περισσότερο σαν ένα περίτεχνο μηχανισμό από sci-fi ταινία παρά σαν ένα χώρο στάθμευσης για ποδήλατα.

Πατώντας ένα κουμπί, το Anti-Σεισμικό υπόγειο Πάρκο για Ποδήλατα, χτίστηκε από την μεγαλύτερη μηχανολογική εταιρία της Ιαπωνίας Giken Seisakusho Co.

Το λεγόμενο LTD έχει μόλις επτά μέτρα πλάτος, αλλά είναι αρκετά βαθύ για να χωρέσει 144 ποδήλατα. Το σύστημα παρέχει στους ποδηλάτες της πόλης μια αποτελεσματική λύση για parking οποία εγγυάται την ασφάλεια των ποδηλάτων τους.

Αυτή η οικολογική και πρακτική ιδέα έρχεται να λύσει το πρόβλημα της στάθμευσης των ποδηλάτων, τα οποία γίνονται στόχος επίδοξων κλεφτών, ενώ οι μεγάλοι χώροι στάθμευσης ποδηλάτων προκαλούν μεγάλη ακαταστασία στους δρόμους.

Η ιαπωνική εταιρεία δημιούργησε το Eco-Cycle υπόγειο πάρκο στο οποίο ο πελάτης απλά βάζει έναν κωδικό και στέλνει το ποδήλατό του στο υπόγειο για να το παραλάβει όταν το χρειαστεί ξανά.

Ηλεκτρονικά υπόγεια πάρκινγκ ποδηλάτων λύνουν το πρόβλημα χώρου στην Κίνα [βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ