Οι σοκολατένιες κόρες του Έντι Μέρφι με μπικίνι στην Χαβάη [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι σοκολατένιες κόρες του Έντι Μέρφι με μπικίνι στην Χαβάη [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον γύρο του κόσμου κάνουν -για ευνόητους λόγους- οι φωτογραφίες που δείχνουν τις Μπρία και Σέιν Όντρα, τις δυο εκθαμβωτικές κόρες του Έντι Μέρφι, σε οικογενειακές διακοπές στην Χαβάη.

Την ίδια ώρα που ο 52χρονος σταρ έκανε καντάδα (κομπλέ με κιθάρα) στην νέα του σύντροφο, την Αυστραλή Πέιτζ Μπούτσερ, οι δυο του κόρες, 23 και 18 ετών αντίστοιχα, έκαναν κάθε άντρα στην παραλία να μην μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω τους.

Πιο «έμπειρη» στο άθλημα η Μπρία (σ.σ. με το προκλητικό μαύρο μαγιό), μοντέλο στο επάγγελμα, που είχε κάνει και μια καυτή φωτογράφηση στο Αμερικάνικο Maxim τον περασμένο χρόνο.

Ενώ εξίσου όμορφη ήταν και η 18χρονη Σέιν Όντρα της οποίας αυτό ήταν κάτι σαν το επίσημο ντεμπούτο.

Ο Έντι Μέρφι έχει συνολικά άλλα τρία παιδιά (Μάιλς, Ζόλα Άϊβι και Μπέλα Ζάχρα) με την ίδια γυναίκα.

Ενώ έχει άλλο ένα γιο με την Ταμάρα Χούντ ονόματι Κρίστιαν, ένα γιο με την Πολέτ Μακνίλι ονόματι Έρικ και μια κόρη με την Μέλανι Μπράουν των Spice Girls με την οποία δεν έχει καμία επαφή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Maxim Χαβάη Έντι Μέρφι Μπρια Σέιν Όντρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ