Βαρουφάκης στην ΕΡΤ: Ούτε ο Χομεϊνί δεν θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο - iefimerida.gr

Βαρουφάκης στην ΕΡΤ: Ούτε ο Χομεϊνί δεν θα σκεφτόταν να κάνει κάτι τέτοιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρός απέναντι στην κυβέρνηση παρουσιάστηκε ο Γιάννης Βαρουφάκης στη live επιστροφή του στα στούντιο της ΕΡΤ μετά το επίσημο κλείσιμο της κρατικής τηλεόρασης. Ο γνωστός οικονομολόγος έβαλλε κατά της απόφασης της κυβέρνησης και αποκάλυψε για ποιο λόγο ήταν εδώ και δύο χρόνια κομμένος από τις εκπομπές της ΕΡΤ.«Ηρθα ως κομμένος επί δύο χρόνια», είπε και συνέχισε: «Με έκοψαν επειδή μίλησα για αναδιάρθρωση του χρέους. Με είχαν προειδοποιήσει, αλλά εγώ το είπα και με έκοψαν. Το κλείσιμο της ΕΡΤ αποτελεί βάναυσο χτύπημα σε βασικές αρχές της δημοκρατίας. Το ναα αποφασίζεις και να διατάζεις χωρίς συζήτηση. Ούτε ο Χομεϊνι δεν σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο. Στο BBC οι συνάδελφοι αγωνιούν γιατί κάποιοι, όπως ο Μέρντοχ, χαίρονται επειδή έγινε η αρχή και μπορεί να κλείσουν κι άλλοι σταθμοί.


Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα νοσοκομεία βρίθουν διαφθοράς. Υπάρχει λόγος να τα κλείσεις; Οταν λένε οι ίδιοι πως ο οργανισμός είναι διεφθαρμένος τι σημαίνει; Ποιος έκανε τη διαχείριση; Στην Αυστραλία συζητούν την ιδιωτικοποίηση της δημόσιας τηλεόρασης και σήμερα όλοι είναι τρομοκρατημένοι. Στην κυβέρνηση μπορεί και να λένε ότι άνοιξαν δρόμους".

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ