H ανεπίτρεπτη επίθεση του Αλκέτ Ριζάι στον εισαγγελέα έδρας - iefimerida.gr

H ανεπίτρεπτη επίθεση του Αλκέτ Ριζάι στον εισαγγελέα έδρας

H ανεπτίτρεπτη επίθεση του Αλκέτ ΡΙζάι στο εισαγγελέα έδρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανεπίτρεπτη επίθεση στο εισαγγελέα έδρας Γιώργο Γεράκη, βρίζοντάς τον χυδαία, εξαπέλυσε την Τρίτη ο βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσής του στο πενταμελές Εφετείο Αθηνών.

Ο Αλκέτ Ριζάι και η σύντροφός του Σούλα Μαστροπία προσήχθησαν τη Τρίτη στο Εφετείο για τη εκδίκαση -σε δεύτερο βαθμό- της γνωστής κινηματογραφικής απόδρασης με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού, παρέα με το Βασίλη Παλαιοκώστα το 2009.

Σημειώνεται ότι ο βαρυποινίτης δεν εκπροσωπείται από κανέναν δικηγόρο καθώς πριν λίγες ημέρες ο συνήγορός του Σάκης Κεγαγιόγλου παραιτήθηκε όταν απερρίφθη αίτημά του για αναβολή της εκδίκασης, πειθαρχώντας στις αποφάσεις του ΔΣΑ που απογορεύει τη διεξαγωγή της δίκης μετά τη δεύτερη διακοπή της συνεδρίασης. Εκτοτε το δικαστήριο προχώρησε σε διορισμό έξι δικηγόρων οι οποίοι όμως όλοι τους αρνήθηκαν να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.

Ο Ριζάι, ο οποίος προσήχθη την Τρίτη στο δικαστήριο από τις φυλακές Δομοκού, ήρθε σε οξύτατη σύγκρουση με τον εισαγγελέα έδρας Γιώργο Γεράκη, τον οποίο έβρισε χυδαία, κατηγορώντας τον ότι είναι διαπλεκόμενος και ότι εκτελεί εντολές.

«Θα δικάσεις εμένα εσύ, που είσαι κουμπάρος του απατεώνα του Καρούζου που είναι στη φυλακή Ναυπλίου και έφαγε 200 εκατ. από τον ελληνικό λαό;» πρόσθεσε ο βαρυποινίτης απευθυνόμενος σε έντονους τόνους προς τον εισαγγελέα.

Στη συνέχεια, μάλιστα, με άκρως ειρωνικό ύφος, ο Αλκέτ Ριζάι συνέχισε απευθυνόμενος προς τον κ. Γεράκη λέγοντάς του:«Εσύ που πήγες με ελικόπτερο στη βάφτιση στην Ελούντα, στην επόμενη απόδραση να έρθεις να με βοηθήσεις αφού ξέρεις από ελικόπτερα».

Ο Ριζάι, ο οποίος σημειωτέων -όπως και η σύντροφός του, δέχονται να δικαστούν έχοντας ως συνήγορό τους μόνο τον κ. Κεχαγιόγλου, μετά την επίθεση που εξαπέλυσε στον εισαγγελέα έδρας υπέβαλε αίτηση εξαίρεσης του κ. Γεράκη από την εκδίκαση της υπόθεσή του, η οποία και θα εξετασθεί στις 27 Ιουνίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ